Afdrukken

Wij zien steeds vaker dat mensen er achter komen dat ze hun hele leven al gedrag vertonen waarin zij ADHD/ADD herkennen. Steeds vaker worden mensen gediagnosticeerd en krijgen te maken met instanties die ADHD/ADD vooral als een probleem zien. Als je tegen ADHD/ADD aan kijkt als een grote beperking in je mogelijkheden, dan is het niet vreemd dat je het ook zo zal ervaren. Als je het ziet als een ziekte of een stoornis dan is dat niet bepaalt een uitnodiging om actie te ondernemen. Het nodigt je eerder uit om er mee te leren leven, maar wat je wil is waarschijnlijk dat het over gaat en dat het anders wordt, toch?

 

WWBril4Wij gaan er van uit dat AD(H)D mede gestuurd wordt door stemming en mede beïnvloed wordt door hoe jij naar de wereld kijkt en hoe het in jouw hoofd werkt.

Als je er van uit gaat dat hoe jij dingen doet, jouw eigen manier is, dan hoef je alleen maar te ontdekken hoe je dat zo prettig mogelijk kunt doen, zonder je steeds te hoeven aanpassen.

Iedereen heeft een eigen gebruiksaanwijzing en vaak weten we niet meer wat er in staat. In deze AD(H)D training ga je jouw eigen gebruiksaanwijzing leren kennen en ontdekken hoe je het maximale uit jezelf kunt halen.

Wat komt er aan bod in de training?
In deze training en coaching komt een zeer breed scala onderwerpen aan bod die je in alle contexten van je leven kunt gebruiken zoals bijvoorbeeld: