Volg MYH ook via:

Agenda

Mindfulness - Werk&Leven cursus

  • 8 maandagavonden in het najaar van 2021, 19.00-21.30
    data volgen spoedig

Klik hier voor meer informatie.

Effectief werken (4-daagse)

  • 21&22 okt, 28&29okt (do&vrij)
  • 2&3 dec, 9&10 dec (do&vrij)
  • 20&21 jan, 27&28 jan (do&vrij)

InCompany training mogelijk in overleg.

Klik hier voor meer informatie.

Partners

MindYourHeart heeft verschillende samenwerkings verbanden.

MO-Netwerk
Logo samenwerkingspartner

Dynamika
dynamika logo
European Brains @Work

European Brains at Work Logo RGB

BalansBegeleiding  bij Mind Your Heart is altijd maatwerk en derhalve altijd anders. Als begeleider gebruik ik uit mijn gereedschapskist wat nodig is en dat varieert per cliënt.

Zoals ieder mens verschillend is, zo is ook elke begeleiding anders. Standaardoplossingen bestaan niet, omdat er ook geen standaard mensen bestaan.

Als je iemand met AD(H)D bijvoorbeeld in een kooitje stopt van regels, structuur en regelmaat waar hij zich ongelukkig voelt en waar hij absoluut niet wil zijn, dan is de kans groot dat hij zich dood vliegt tegen de tralies. Of. Juist wegkwijnt in een hoekje. De uitdaging is te vinden waar deze vogel wél gelukkig van wordt. Opdat hij of zij gewoon zichzelf kan en mag zijn.

Voor de één ligt de oplossing op het gebied van vaardigheden en voor de ander ligt de oplossing eerder op het gebied rond emoties, zelfvertrouwen en opgebouwde mentale bagage. En voor een derde gaan we aan de slag met negatieve overtuigingen, (die, doordat je erin gelooft, waarheid blijven, want je bent je ernaar gaan gedragen) en heb je juist weer bewustzijn nodig. En spiegels. Je hebt wellicht een overlevingsstrategie ontwikkeld waardoor je een deel van jezelf bent kwijtgeraakt. En dat gemis zorgt voor gevoelens van onvrede, eenzaamheid en verlangen. Verlangen om gezien te worden.  

Daarom beginnen we met een intakegesprek waar je kan vertellen wat maakt dat je begeleiding zoekt en gaan we kijken we waar jouw behoefte ligt en wat je nodig hebt en hoe we dat kunnen realiseren. Ik geloof niet in jarenlange begeleiding en wel in het vermogen van elk mens om te leren, te groeien en te veranderen.  Het enige dat ik doe is de startkabels aantrekken en vervolgens mag je zelf gaan rijden, dat kan ik niet voor je doen.

Contact gegevens

Foto AMP 

Anne Marie Preusting
Coach, Psycho-therapeut, Trainer

T: 06 410 38 305
E: info@mindyourheart.nl
I : www.mindyourheart.nl

 

Praktijkadres:

Gezondheidscenrum Zuilen
Amsterdamsestraatweg 542
3553EN Utrecht

Foto-Straatweg

 

Beroepsverenigingen

MindYourHeart is aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen:

VMBN
Logo VMBN Cat1

Vereniging Integrale Vitaliteitskunde
Logo VIV 

ACT

Logo VIV